ECR Car Retail is een onafhankelijke autogroothandel in nieuwe voertuigen, jonge tweedehandswagens én bestelwagens. Vandaag de dag is ECR Car Retail al 20 jaar een belangrijke internationale aankoopbron voor duizenden klanten: onafhankelijke autohandelaars, officiële verdelers, autoverhuurbedrijven en leasingmaatschappijen in heel Europa. That's how we roll!

Rentabiliteit van de sector op lange termijn

Het aankoopteam van ECR Car Retail koopt kleine, grote tot zeer grote loten nieuwe en jonge tweedehandsvoertuigen aan van importeurs, fabrikanten en grotere dealerholdings wereldwijd. Ook voor bestelwagens hebben wij een grote interesse. Als groothandel hanteren wij als een van onze grootste prioriteiten de rentabiliteit van de markt op lange termijn.

Controle op de stabiliteit van de markt

Door ons groot internationaal netwerk zorgen onze Key Accountmanagers voor het behoud van en de controle op de stabiliteit van de markt. Geen agressieve dumping op één lokale markt, maar een internationale geografische spreiding van verschillende afzetmarkten om net dat evenwicht te waarborgen en verantwoord handel te garanderen binnen het economische model van vraag en aanbod.

Betrokkenheid

Als groothandel denken wij mee aan oplossingen en geven wij graag vorm aan de strategie die u voor ogen heeft. U hebt vooropgestelde targets met betrekking op de markt, een overstock of u wilt cashflow genereren? ECR Car Retail gaat met u als leverancier in gesprek binnen een diplomatisch kader. Wij werken samen met u.

Financiële slagkracht

Onze leveranciers genieten van onze financiële slagkracht door onze snelle en correcte betalingen en afhalingen van alle bestelde voertuigen volgens de overeengekomen voorwaarden. Een woord is een woord. Via een transparante manier kan u ervan op aan dat u correct wordt geïnformeerd over de marktconforme prijsstrategie die ECR Car Retail neerzet binnen de gegeven marktstudie en kennis. U ervaart geen verrassingen, daar houdt niemand van.

Professioneel team

ECR Car Retail is going for the extra mile. Via een ijzersterk team als basis zet het bedrijf steeds dat stapje verder. Als leverancier kan u steeds rekenen op de volledige medewerking van ons team.

Een ijzersterk team