ECR Car Retail is een onafhankelijke autogroothandel in nieuwe voertuigen, jonge tweedehandswagens én bestelwagens. Als internationale speler zijn we al meer dan 20 jaar een belangrijke aankoopbron voor onafhankelijke autohandelaars, officiële verdelers, autoverhuurbedrijven en leasingmaatschappijen over heel Europa. That's how we roll!

Rentabiliteit van onze klanten

ECR Car Retail denkt aan de rentabiliteit van zijn klanten. Zo biedt het bedrijf nieuwe en jonge tweedehandswagens aan via een afgeschermd online portaal en biedt het de mogelijk om snel informatie in te winnen over elk aangeboden voertuig. Op die manier wordt er vermeden dat het aanbod veelvoudig wordt overgenomen en garanderen we de rentabiliteit van onze klanten en de markt.

Bestelling geplaatst? Wij leveren!

Wat u bij ECR Car Retail bestelt, wordt steeds geleverd. Eenvoudigweg omdat we enkel auto’s aanbieden die ook effectief zijn aangekocht en waarvan alle documenten in ons bezit zijn. Het bedrijf verzekert steeds een correcte aflevering voor elk besteld voertuig.

Transparantie

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U mag er op rekenen dat u correct en volledig wordt geïnformeerd over de auto's die u bij ons aankoopt. Alle gegevens omtrent bouwjaar, garantiestart, garantietermijn,... worden vermeld op onze documenten. Geen verrassingen, want daar houden we zelf ook niet van.

Professioneel team staat u graag bij

ECR Car Retail is going for the extra mile. Met een ijzersterk team zet het bedrijf steeds dat stapje verder. Als klant kan u steeds rekenen op de volledige medewerking van het team en wordt u bijgestaan wanneer u vragen heeft voor, tijdens of na de aankoop van uw voertuigen.

Nog nooit zo snel en gemakkelijk Bekijk en bestel onze wagens in real-time!

Om de rentabiliteit van onze bestaande klanten te waarborgen bieden wij gratis een platform aan met een persoonlijke account en wachtwoord.
  • Maak gratis een account aan
  • Bekijk ons ruim aanbod van nieuwe, jonge tweedehands en commerciële voertuigen
  • Ontdek onze hoge kortingen en uitzonderlijke topdeals
  • Krijg real-time support
  • Reserveer en bestel meteen
Word live bijgestaan door ons team van accountmanagers.

Maak een account

Privacy policy

Bedankt voor je inschrijving

Om je nog beter van dienst te zijn, ontvangen we graag nog enkele bijkomstige gegevens

Bedrijfsgegevens

  •  
  •  
  • http://

Uw gegevens

Ik heb interesse in*:

Hoeveel wagens hebt u gemiddeld op stock?


Bedankt voor je inschrijving

Er was een probleem met het verzenden van uw aanvraag

OK

Er was een probleem met het verzenden van uw aanvraag

OK

Een ijzersterk team