Hoe wij het aanpakken bij ECR Car Retail

ECR Car Retail bouwt aan betrouwbare relaties. Zo is het aankoop team dagelijks in de weer om nieuwe voertuigen en jonge tweedehandswagens over heel Europa aan te kopen en in grote loten naar onze site te transporteren. Ook voor bestelwagens zetten wij ons schrap. Met een sta capaciteit van meer dan 1000 wagens, zorgen wij ervoor dat wij onze klanten steeds een ruim aanbod aan diverse merken en modellen kunnen aanbieden.

Elke wagen dat bij ons toekomt wordt uitvoerig gecontroleerd door onze experts. Zo gaan er geen ongeziene schades aan ons voorbij en zorgen wij dat alle documenten overeenstemmen binnen het wettelijk kader. U krijgt steeds de mogelijkheid om de documenten op te vragen voor u overgaat tot aankoop.

Alle voertuigen worden uitzonderlijk aangeboden aan professionele handelaars, autoverhuurbedrijven en privé leasingmaatschappijen. Met een ijzersterk team aan commerciële Key Accountmanagers bieden wij onze wagens aan via ons online portaal cars.ecrb.be. U bezoekt dit online platform met uw persoonlijke log-in en wachtwoord. U vindt daarop de volledige beschrijving, uitrusting en foto’s van elk model. Daarnaast staan wij ook nauw in contact met u per telefoon, whatsapp of e-mail. Onze chat al geprobeerd?

 Nog geen log-in? Registreer u hier

U bent belangrijk voor ons en dat laten wij graag merken. Tijdens uw aankoop wordt u uitgebreid geïnformeerd en bijgestaan waar nodig door de Key Accountmanager die verantwoordelijk is voor uw regio. Zo hebt u steeds een vaste contactpersoon binnen ECR Car Retail als aanspreekpunt voor uw dossier.

Voor het transport van uw aangekochte voertuigen zorgt u of hebt u liever dat wij dat voor onze rekening nemen? Beide zijn mogelijk. Van zodra de wagens klaar zijn voor vertrek, zorgt ons logistiek team voor een vlotte en veilige afhaling. De wagens komen zo uw richting uit.

Na uw aankoop nog vragen? Contacteer dan ons Customer Support of Sales team. Zij staan u te woord en helpen u graag verder. Het team van ECR Car Retail is steeds op de hoogte van uw dossier en kan meteen aan de slag gaan.