Ons DNA. In hart en ziel.

ECR Car Retail denkt aan de rentabiliteit van zijn klanten. Zo biedt het bedrijf voertuigen aan via een afgeschermd online portaal en biedt het de mogelijk om snel informatie in te winnen over elke aangeboden wagen en bijhorende specificaties. Op die manier wordt er vermeden dat het aanbod veelvoudig wordt overgenomen en garanderen we de rentabiliteit van onze klanten en de markt.

Nog geen toegang tot dit portaal? Registreer je nu.

Wat u bij ECR Car Retail bestelt, wordt steeds geleverd. Eenvoudigweg omdat we enkel auto’s aanbieden die ook effectief zijn aangekocht en waarvan alle documenten in eigen bezit zijn. Het bedrijf verzekert steeds een correcte aflevering voor elk besteld voertuig.

Via een transparante manier wordt u correct geïnformeerd over alle informatie die ECR Car Retail bezit over elk voertuig in zijn portefeuille. Zo wordt u op de hoogte gebracht van alle gegevens die behoren tot de autodocumenten en het voertuig zelf. U ervaart geen verrassingen, daar houdt niemand van. 

ECR Car Retail is going for the extra mile. Via een ijzersterk team als basis zet het bedrijf steeds dat stapje verder. Als klant kan u steeds rekenen op de volledige medewerking van het team en wordt u bijgestaan wanneer u vragen heeft voor, tijdens of na de aankoop van uw voertuigen. Om voortdurend vooruitstrevend en innoverend te blijven, zijn wij steeds opzoek naar Customer Support champions en commerciële rockstars die ons team versterken om u nog beter te bereiken en bij te staan.